مهاجرت به استراليا - ويزاي استراليا-اخذ اقامت استراليا مهاجرت به استراليا - ويزاي استراليا-اخذ اقامت استراليا .

مهاجرت به استراليا - ويزاي استراليا-اخذ اقامت استراليا

قوانين مهاجرت به استراليا چيست

جهت مهاجرت به استراليا از طريق مهارت و تخصص بايد داراي شرايط زير باشيد:

سن شما نبايد از ۴۹ سال بيشتر باشد.
بايد داراي مدرك تحصيلي باشيد كه نشان دهد شما در رابطه با يك حرفه خاص دوره تئوري گذرانده و در آن زمينه مدرك معتبر دريافت نموده ايد. مدارك معتبر مي تواند از جمله: مدارك دانشگاهي كه دانشگاه و معدل آن مورد تاييد مراكز علمي استراليا باشد، دبپلم فني حرفه اي هنرستان، ديپلم فني حرفه اي از موسسات و سازمانهاي معتبر ديگر كه طول دوره گذرانده شده در آنها حداقل۹۰۰ ساعت باشد. مدارك كامپيوتر كه مربوط به مايكروسافت و غيره باشد. بنا بر اين تنها اينكه بصورت تجربي كاري را آموخته باشيد و مدركي در زمينه حرفه خود نداشته باشيد جهت مهاجرت به استراليا و اخذ اقامت استراليا كافي نمي باشد. جهت بدست آوردن اطلاعات بيشتر در مورد مهاجرت به استراليا از طريق مدارك مهندسي و يا مهارت هاي فني حرفه اي به شما پيشنهاد مي نماييم قبل از هر گونه اقدام مطالب مربوطه را در سايت اداره مهاجرت استراليا نماييد.
بايد در زمينه يك حرفه حداقل يك الي هشت سال سابقه كاري داشته باشيد. گواهي سابقه كار شما حتما بايد از يك محل كار معتبر بوده و جزئياتي از قبيل طول مدت استخدام، ميزان حقوق و شرح وظايف كارمند حتما بايد در گواهي سابقه كار ذكر شده باشند. طول دوره سابقه كار كه بايد ارائه گردد بسته به رشته تحصيلي شما ميتواند متفاوت باشد. براي بعضي از رشته هاي تحصيلي مثل مدارك فني حرفه اي حداقل بايد ۵ سال سابقه كاري داشته باشيد. براي بعضي از رشته هاي دانشگاهي ۳ سال و حتي گاها ۱ سال سابقه كار كافي مي باشد. لطفا توجه داشته باشيد كه ارائه سابقه كاري صوري جهت مهاجرت به استراليا و اخذ اقامت استراليا توصيه نمي شود. به اين دليل كه هميشه اين امكان وجود خواهد داشت كه سابقه كاري شما از طرف سازمانهاي ارزشيابي مدارك در استراليا و يا اداره مهاجرت استراليا استعلام شود و در صورت پيدا كردن هر گونه تناقض و يا نا هماهنگي در سوابق كاري شما، پرونده تان مردود خواهد شد. بنا بر اين اگر از طريق سوابق كار صوري اقدام مي نماييد به اين مسئله اشراف داشته باشيد كه ريسك اين وجود خواهد داشت كه پس از استعلام پرونده تان مردود گردد و مسئوليت پذيرفتن اين ريسك با خود شما خواهد بود.
استراليا يك كشور انگليسي زبان است و توجه داشته باشيد كه جهت اخذ اقامت اين كشور حتما بايد زبان انگليسي خود را تا حدي تقويت نماييد كه بتوانيد پس از ورود به استراليا امورات اوليه زندگي خود را انجام دهيد و ندانستن زبان انگليسي برايتان باعث بوجود آمدن مشكل نشود. به همين جهت كشور ميزبان هم علاقه دارد شما قبل از ورود تا حد مطلوبي زبان انگليسي بلد باشيد و قبل از اينكه شما مدرك قبول شدن در امتحان زبان انگليسي آيلتس IELTS را ارائه ندهيد، اداره مهاجرت استراليا به شما اجازه ورود نخواهد داد. در بعضي از رشته ها ي تحصيلي مي توانيد مدرك آيتلس IELTS را پس از ارزشيابي و معادل سازي مداركتان در استراليا ارائه نماييد. اما در بعضي از رشته ها بايد از همان اول مدرك آيلتس IELTS خود را همراه با باقي مدارك به سازمانهاي ارزشيابي مدارك در استراليا ارسال نماييد.
اينكه قبلا از كشور استراليا ويزا گرفته باشيد– تحصيلي، كاري و يا حتي ويزاهاي توريستي — و نيز سطح تحصيلات همسرتان و معلومات زبان ايشان – براي افراد متاهل – ميتواند در شرايط اخذ اقامت از كشور استراليا تاثير گذار باشد.

از آنجا كه به نظر مي رسد اين قوانين با نيازهاي بلندمدت استراليا همخواني ندارد، تغييرات و ملاحظاتي با در نظر گرفتن هجوم بيش از ۶۰۰,۰۰۰ مقيم موقت كه به يك جمعيت در حال رشد، افزوده مي شود، در جريان هستند.

كريس ايوانز(Chris Evans)، وزير مهاجرت استراليا در اقدامي سازنده، به Age (يكي از روزنامه هاي معتبر استراليا) گفت كه هيئت دولت موافقت خود را براي توسعه يك طرح ۵ تا ۱۰ ساله اعلام كرده است كه در آن به بررسي گروههاي مهاجري كه مورد نياز استراليا است، محل استقرار آنها و نياز مازاد آنها براي مسكن، حمل و نقل، آب و ساير منابع و … بپردازد.

چنانچه ۱۳,۵۰۰ پناهنده و ۴۷,۷۸۰ مقيم نيوزلندي ساكن در استراليا را نيز به اين جمعيت اضافه كنيم، مي توان گفت در سال گذشته ۲۳۲,۵۹۸ نفر به استراليا وارد شدند كه نسبت به رقم سال گذشته كه ۲۱۹,۰۹۸ نفر بود، ۸/۱۲% افزايش داشته است.

اما با توجه به آمار روزنامه اِيج ۶۵۷,۱۲۴ مهاجر موقتي ديگر نيز در سال گذشته با مجوز كار وارد استراليا شدند كه اين يك رشد ۱۱ درصدي مهاجران موقتي به استراليا است.

به واسطه افزايش دانشجويان بين المللي ( بيش از ۱۵ درصد كه به ۳۲۰,۳۶۸ نفر رسيد) و ويزاهاي كار و تفريح ( بيش از ۲۲ درصد كه به ۱۵۴,۱۴۸ نفر رسيد) بوده است.
اين افزايش با ۹ درصد كاهش در ويزاي ۴۵۷ ( ويزاي موقت تخصص با اسپانسر كه در سال ۱۹۹۵ معرفي شد) جبران شد.

افزايش شمار مهاجران موقت كه مجوز كار در استراليا را دارند، موج مهاجرتي بي‌سابقه‌اي را ايجاد كرده است. سناتور كريس ايوانز گفت: “صرف نظر از اينكه هر ساله ۵,۰۰۰ نفر با قايق و به صورت غير قانوني وارد استراليا مي شوند، اين كشور به يك مباحثه منطقي در امور مهاجرتي نياز دارد”.

امسال رقم مهاجرت دائم از طريق تخصص ۱۱۵,۰۰۰ اعلام شد. اما علاوه بر آن، بيش از ۵۰۰,۰۰۰ نفر به طرق مختلف از جمله: ويزاي دانشجويي، ويزاي كاري موقت و ويزاهاي كار و تفريح وارد استراليا شدند.

سناتور كريس ايوانز اضافه كرد كه مهاجرت بايد عامل نيروي كار استراليا باشد بدين معني كه شمار زيادي مهاجر به خصوص مهاجران جوان و متخصص بايد جذب شوند.

اما تمايل مهاجران از جمله دانشجويان خارجي كه با ويزاهاي موقتي به استراليا آمده اند به اخذ اقامت دائم؛ نبايد سياستهاي مهاجرتي استراليا را تحت الشعاع قرار دهد.

هرچند كه تصميم درباره اينكه چه كساني به استراليا راه پيدا كنند، هنوز با كارفرمايان است اما در عوض استراليا نيز به دنبال متخصص ترين مهاجران است.

مردم استراليا به اين فكر مي كنند كه ما مردمي خوش بخت هستيم و طبيعتاً مردم ساير كشور‌ها به كشور ما مي آيند. اين فكر تا حدودي درست است. اما كشورهاي ديگر هم در اين ميان به طرز افزاينده‌اي به بازاريابي خود مي پردازند.براي همه ويزاهاي فوق فرد بايستي ۶۰ امتياز بياورد.

مهمترين نكاتي‌ كه الان بايد در نظر داشت اين هست كه:

براي ويزاهاي مستقل (يعني‌ كساني‌ كه حمايت ايالتي‌ ندارند) از اين به بعد براي هر رشته تعداد مشخصي‌ در سال پذيرفته ميشود. مثلا رشته حسابداري ۵۰۰ نفر. و همينكه ظرفيت تكميل شد بقيه افراد آن رشته حتي اگر امتياز بالائي داشته باشند به سال بعد فرستاده ميشوند (تقريبا شبيه سيستم كانادا).
بنابر اين براي ويزاي ۱۸۹ يا مستقل فرد هر چه امتياز بيشتري بياورد شانس انتخاب شدن و زودتر انتخاب شدنش بيشتر هست.
هر ماه تعدادي از كساني‌ كه بالاترين امتياز را دارند از ليست انتخاب ميشوند. البته اگر فرد انتخاب شد ولي‌ ظرفيت رشته تكميل شده بود نوبت فرد بعدي با امتياز مشابه يا كمتر ولي‌ از رشته ديگر ميشود.
هر وقت افراد با امتياز بالاتر همه انتخاب شدند و نوبت به افراد با امتياز پائينتر و مساوي رسيد، اولويت با كساني‌ خواهد بود كه زودتر اقدام كردند.
ليست جديدي از رشته‌هاي مورد نياز فعلي اعلام شده است. در واقع اين ليست شامل اسكجوول ۱ و ۲ هست. ۱ براي ويزاي مستقل هست. ۱ و ۲ براي همه ويزاها. مثلا اگر كسي‌ بخواهد توسط ايالت انتخاب شود ميتواند از هر رشته كه در اين ليست هست انتخاب شود ولي‌ كسي‌ كه براي ويزاي ۱۸۹ يا مستقل اقدام مي‌كند فقط از سكجول ۱ ميتواند انتخاب كند.
از مشكلات اين روش اين هست كه خيلي‌ مشكل هست بدانيم فرد كي‌ انتخاب خواهد شد. ممكن است فردي ۷۰ امتياز بياورد ولي‌ از شانسش در رشته خاصي‌ باشد كه همه ۷۰ امتيازي يا بيشتر بودند و همه زودتر از ايشان اقدام كردند و انتخاب شدند. بر عكس ممكن است كسي‌ ۶۰ امتيازي باشد و سريع انتخاب شود.

خوشبختانه در مورد كساني‌ كه از يكي‌ از ايالتها اسپانسرشيپ ميگيرند وضعيت فرق دارد. در واقع ديگر اينكه چه كسي‌ امتياز بيشتر دارد ملاك نيست بلكه هر كسي‌ كه ۶۰ امتياز بياورد (شامل امتياز اسپانسرشيپ) مثل سابق به ترتيب زمان ثبت نام انتخاب خواهد شد.

من به طور خلاصه مراحل كار را براي ويزاهاي مهارتي در اينجا باز خدمتون توضيح ميدهم:

مرحله ارزيابي مدرك توسط اداره مربوطه.
اين مرحله حدوداً ۲-۴ ماه طول مي‌كشد و براي اين مرحله مداركي مثل صفحه اول پاسپورت، ترجمه شناسنامه، ترجمه مدارك تحصيلي‌ (ديپلم به به بعد)، ريز نمرات، سابقه كار، و… لازمه.
بر اساس مدارك تحصيلي‌ و سابقه كار شما اداره ارزيابي شما را ارزيابي مي‌كند و به شما راجع به مدركتون و اينكه آيا مثلا مدرك ليسانس شما معادل ليسانس هست يا فوق ديپلم نظرشان را ميگويند و نيز سابقه كارهاي شما را تاييد ميكنند و مثلا ميگويند شما ۱۰ سال سابقه كار داريد.
بر اساس اين نامه ما مي‌تونيم امتياز شما را دقيق تر محاسبه كنيم.
اگه امتياز شما ۶۰ بود يا نزديك به ۶۰ بود آنوقت ميتونيم اسم شما را در ليست ذخيره وارد كنيم. از اينجا به بعد بسته به امتياز شما ممكن است همان ماه اول اسم شما از ليست انتخاب بشود و يا اينكه اگر امتياز تان كم باشد ممكن است تا ۲ سال در ليست بمانيد و اسم تان انتخاب نشود. مثلا اگر شما ۶۵ امتيازي باشيد، به صورت اتوماتيك از همه ۶۰ امتيازي‌ها جلو مي‌افتيد (مگر اينكه ظرفيت رشته شما تكميل شده باشد) و وقتي‌ كه ۶۵ امتيازي نبود اونوقت از ۶۰ امتيازي‌ها به ترتيب تاريخ ثبت‌نام انتخاب ميكنند.
ضمن اينكه اسم شما در ليست ذخيره هست، شما ميتوانيد مرتبا به امتيازات تان اضافه كنيد، مثلا اگر سابقه كارتان زيادتر بشود يا نمره زبان بهتري بياوريد يا امتياز زبان فارسي بگيريد يا يكي‌ از ايالتها شما را اسپانسر كنند و ….(در اين زمينه ما كمكتون خواهيم كرد ولي‌ خودتون هم بايد فعال باشيد).
به محض اينكه اسم شما از ليست انتخاب شد شما ۲ ماه فرصت داريد كه مداركتون را براي اداره مهاجرت بفرستين و معمولا طبقه اونچه كه قول دادن ممكن هست ظرف چند ماه ويزاي شما صادر شود.
در واقع طبق قوانين جديد، افراد لازم نيست به طور طولاني مدت منتظر ويزا بمانند و به محض اينكه اسمشان انتخاب شد افسر پرونده تعيين ميشود و ظرف چند ماه جواب ويزا مي‌‌آيد.
براي گرفتن امتياز اسپانسرشيپ ايالتي‌، علاوه بر اينكه شما ميتوانيد به صورت قبلي‌ يعني‌ مستقيماً براي ايالت اقدام كنيد، ميتوانيد هر ايالتي‌ دوست داريد برويد، موقع نامنويسي براي ليست ذخيره، اسم آن ايالت را انتخاب كنيد كه بدين ترتيب ايالت اگر ديد شما شرايطشون را داريد شما را انتخاب مي‌كنه و بهتون امتياز ميدهند.
توجه داشته باشيد كه قوانين مهاجرتي همواره در حال تغيير و بروز شدن ميباشند، بنابراين پيش از اقدام حتما صحت قوانين و راهكارهاي توصيه شده را با وبسايت رسمي دولت استراليا مقايسه نموده و يا با افراد كاملا آگاه در اين خصوص مشورت نمائيد.


برچسب: ، اخذ اقامت استراليا، راهنماي كامل مهاجرت به استراليا، شرايط مهاجرت به استراليا 2017، قوانين جديد مهاجرت به استراليا، مهاجرت به استراليا از طريق كار،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ساعت: ۰۲:۵۹:۲۴ توسط:maryam موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :